Over Searle

Mijn naam is Wendy Searle. In 2000 heb ik de titel “meester in het Nederlands recht” behaald aan de Universiteit van Amsterdam. Voordat ik advocaat werd, heb ik eerst de bewindvoerdersopleiding gevolgd en als bewindvoerder WSNP en curator de nodige ervaring opgedaan in het insolventierecht. Sinds 28 februari 2002 ben ik beëdigd als advocaat en sindsdien als zodanig werkzaam in de regio West-Friesland.

 

Ik heb een algemene rechtspraktijk, hetgeen betekent dat u in principe met al uw juridische vragen bij mij terecht kan. Door de jaren heen is wel het accent in mijn praktijk komen te liggen op het arbeidsrecht. In 2008 heb ik de Grotius specialisatie opleiding op het gebied van arbeidsrecht met succes afgerond. Sindsdien is er een hoop veranderd in het arbeidsrecht, maar uiteraard heb ik mijn kennis (van het arbeidsrecht) altijd up-to-date gehouden.

 

Het kantoor is gevestigd aan het Raadhuisplein 15B te Wervershoof. U kunt gratis voor de deur parkeren. Iedere dinsdag van 17:00 uur tot 18:30 uur, kunt u zonder afspraak bij mij terecht met uw juridische vragen. Een eerste (advies)gesprek tijdens het spreekuur is kosteloos.

 

Om praktische redenen is het kantoor, buiten het spreekuur, uitsluitend op afspraak te bezoeken. Voor een afspraak kunt u mij bellen of mailen. U kunt ook via de website direct een afspraak plannen of een belverzoek plaatsen.