Over Searle

Welkom op de website van Searle Advocatuur!

Mijn naam is Wendy Searle. In 2000 heb ik de titel “meester in het Nederlands recht” behaald aan de Universiteit van Amsterdam. Voordat ik advocaat werd, heb ik eerst de bewindvoerdersopleiding gevolgd en als bewindvoerder WSNP en curator de nodige ervaring opgedaan in het insolventierecht. Sinds 28 februari 2002 ben ik beëdigd als advocaat en sindsdien als zodanig werkzaam.

Door de jaren heen heb ik ervaring opgedaan op diverse rechtsgebieden. In 2008 heb ik de Grotius specialisatie opleiding op het gebied van arbeidsrecht met succes afgerond. Sindsdien houd ik mij voornamelijk met het arbeidsrecht bezig. Zowel voor werkgevers als voor werknemers behartig ik de belangen bij conflicten, of ter voorkoming van conflicten.

Naast arbeidsrechtelijke kwesties houd ik mij graag bezig met het behartigen van belangen die betrekking hebben op het (algemeen) verbintenissenrecht. Dit is een breed rechtsgebied en betreft overeengekomen en niet overeengekomen rechten en plichten tussen particulieren onderling, tussen particulieren en rechtspersonen of rechtspersonen onderling. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen of adviseren over de inhoud van contracten of algemene voorwaarden.

Ik heb in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten dan ook arbeidsrecht en het algemeen verbintenissenrecht als rechtsgebieden geregistreerd. Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. Op deze wijze is mijn kennis van het recht steeds up-to-date.

Schroom niet en bel of mail mij indien u juridische vragen heeft. Ik sta u graag met raad en daad bij.