MKB

Een goed ondernemer heeft een goed onderbuik gevoel. Vaak genoeg voelt u het aankomen dat een bepaalde situatie voor (juridische) problemen gaat zorgen. Ga in dat geval niet afwachten hoe het zich ontwikkelt, of (nog erger) rigoureus handelen, maar neem contact met mij op en bespreek uw positie. Vroegtijdig overleg kan een hoop kosten en/of frustratie besparen. Hoe eerder u uw juridische positie in kaart heeft, hoe beter u kunt anticiperen op het probleem.

Is een juridische procedure onvermijdelijk? Ook dan zal ik u met raad en daad bijstaan. Reeds 20 jaar adviseer en procedeer ik, Wendy Searle, als advocaat in de meest uiteenlopende zaken. Of het nu een geschil met een werknemer, leverancier of opdrachtgever betreft, u kunt met al uw verbintenisrechtelijke vragen/problemen bij mij terecht.

Op werkdagen ben ik telefonisch bereikbaar tot 18.00 uur. Een eerste telefonisch overleg is altijd kosteloos. Kantoorafspraken kunnen ook buiten kantoortijden plaatsvinden, net wat u uitkomt. Neem gerust contact op!